2007-07-02

CETURK Forum Sorumlusu Olmak İster misiniz?

Sevgili CETURK Üyeleri ve Üye Adayları,

CETURK forumlarının daha sağlıklı işlemesi, forum kalitesinin daha da iyileştirilmesi adına CETURK Yönetim Ekibi tarafından görevlendirildim. CETURK'te düzgün işleyen, koordineli çalışan, şahsi başarısını takımın başarısında görecek ve verimli çalışmalar yapacak bir forum ekibi kurmayı hedefliyorum. Bu hedefimi inşaallah idealist, çalışkan, azimli ve fedakar arkadaşlarla birlikte gerçekleştireceğiz.

Amacımız CETURK'u, Türkiye'de bilişim adına her türlü sorunun cevabını bulduğu, ihtiyaç duyulan ve duyulacak içeriğin kolayca bulunabileceği bir bilişim platformu yapmaktır. Bunu ancak takım içerisinde çalışabilen, öğrenmeye meraklı, kendini sürekli geliştirmek isteyen, azimli ve bir o kadar da fedakar arkadaşlarla yapabiliriz. Bu çerçevede azimle ve severek bizimle birlikte çalışacak CETURK Forum Sorumlularını alacağız.


CETURK Forum Sorumlusu olmak isteyen arkadaşların; ilgi duydukları forumları sürekli
takip edebilecek, öğrenme isteği olan, öğrendiklerini paylaşmayı ilke edinen, sorumluluk almaya hevesli, yöneticilik kabiliyeti olan veyahut yöneticilik kabiliyeti kazanma niyeti
olan kişiler olması bizim için yeterlidir. Bilgi seviyenizden ziyade bizim için önemli olan takım ruhuna inanmanız; ülkemiz bilişim dünyası için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımıza olan güveniniz ve sorumluluk alacağınız forumları severek, büyük bir istekle sevk ve idare etme hevesinizdir. Bu ilkeler doğrultusunda sizleri
CETURK Forum Sorumlusu olmaya davet ediyorum.

CETURK Forum Sorumlusu olacak arkadaşlarla CETURK'u hak ettiği yere, Türkiye'nin bir numaralı bilgi kaynağına sahip Bilişim Platformu haline getireceğimize yürekten inanıyorum. Başvuran arkadaşların da aynı inanca sahip olmalarını diliyorum. Sorumluluk almak için başvuruda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Saygılarımla,


Mehmet GÜZEL
CETURK Forum Koordinatörü

Hiç yorum yok:

.::YASAL UYARI::.

©2004-2023 Mehmet GÜZEL, www.mehmetguzel.net

Site içeriği kaynak gösterilmek koşuluyla yayınlanabilir. Yazılan yazı ve yorumlar sadece yazı ve yorum sahiplerini bağlar.