2007-11-07

Geçici Bir Süreliğine Kredi Kartı Kullanmama Etkinliği

Artık günümüzde her türlü grev yapılıyor. Biz neden toplu bir şekilde 1 gün veya 1 hafta yada 1 ay kredi kartı kullanmama hakkımızı kullanmıyoruz? 3 ay üst üste 1 er hafta süreyle 1 milyon kişi kredi kartını kullanmasın bakalım bankalar kredi kartı üyelik aidatları konusunda nasıl hizaya geliyor.
26 Kasım-2 Aralık arasındaki günlerde kredi kartı kullanmamaya, sesinizi toplu bir şekilde ilgili bankalara duyurmaya var mısınız?

Lütfen kampanyaya katılmak isteyenler Yorum kısmına isimlerini ve desteklerini yazsınlar.

Tüm kredi kartı kullananları bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum.

3 yorum:

Mehmet GÜZEL dedi ki...

O kadar yoğun ilgi ve katılım oldu ki bunun neticesinde bankalar iletişime geçip kampanyayı destekleme kararı aldılar. Katılımın bu şekilde devam etmesi halinde ilerleyen yıllarda da "ÜYELİK AİDATI" alma kampanyalarına devam edecekler:(

Adsız dedi ki...

Kampanyadan ziyade kartımı iptal ederek üyelik aidatı almayan birkaç bankaya yönelmeyi planlıyorum. Buna ek olarak tepkisiz kalmayarak bu tip bir organizasyon düzenlemeniz sorumlu ve takdir edilmesi gereken bir davranış. Teşekkürler

Mehmet GÜZEL dedi ki...

İlginiz için teşekkürler ama ilginin az olması sayesinde bankalar yine bildiğini okuyor. Herkes bu konudan muzdarip ama birlik olup biraraya gelemiyorlar. Sonuç itibariyle biz neyi hak ediyorsak onu görüyoruz.

.::YASAL UYARI::.

©2004-2023 Mehmet GÜZEL, www.mehmetguzel.net

Site içeriği kaynak gösterilmek koşuluyla yayınlanabilir. Yazılan yazı ve yorumlar sadece yazı ve yorum sahiplerini bağlar.