2007-12-03

Garanti Bankası İçin Yine Haraç Vakti!

Garanti Bankası Kasım ayı ekstremde Üyelik aidatı adı altında 30 YTL lik kalem göstermiş. Konu ile ilgili olarak sikayetvar.com sitesi üzerinden şikayetimi aşağıdaki gibi yazdım:

"Yıllardır bankanızın Bonus Kredi kartını kullanıyorum. Öyle ki birkaç yıldır Bonus Plus kartı gönderdiniz. Bu ayki ekstrem de 30 YTL lik üyelik aidatı başlığı altında bir tutarın kesildiğini gördüm. Uzun bir zamandır bankaların haksız bir kazanç aracı olarak hakkını aramayan mudilerden Üyelik Aidatı adı altında haraç kestiği tüm herkesin malumu. Bilinen bir gerçek te şu ki bu tür haksız kazanç girişimlerderinde hakkını arayan mağdur kart kullanıcıları Tüketici Heyetleri kanalıyla açmış oldukları girişim ve davalar hep kazanmıştır. İnsanları boş ve gereksiz yere uğraştırıp uğraşmayanlardan da zoraki üyelik aidatı haracı aldığınız için bankanızı protesto ediyor; eksreme yansımış olan 30 YTL lik üyelik aidatının bir an önce silinmesini rica ediyorum.

Saygılarımla.
Mehmet GÜZEL
Yazılım Mühendisi
www.mehmetguzel.net

Not: Aynı şikayetlerden mağdur olan tüm kredi kartı sahiplerini Haksız Kazanç: Kredi Kartı ve Hesap Aidatlari adı altında http://uyelikaidati.blogspot.com sitesine bekliyorum. "

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Garanti bankasına para yatırmak için, kart çıkartmak için gidipte sizi oyalamadan kabul ettilerse her neyse bu dergaha üyeyseniz, buraya şikayet edebilirsiniz kendi sitesidir. İlginçtir ki sırası gelen müşteriyi almakta ilkel bir yol izliyorlar, numara sırasıyla değil ilk önce hamle yapan sırayı kapıyor, koşucaksınız, öndekini geçiceksiniz yoksa 1 saat daha beklersiniz, hatta kurnazlık yapın başkasının sırasını kapın:p...

İşte bu gibi sebepler yüzünden çalışanlarıda laçkalaşabiliyor, sıram geldi benimle ilgilensene diyemiyorsun, kadın orda kaç kişinin işini bir arada yapıyor birde dolaşıyor, caka satıyor. Garanti bankasının ödüllerini gördümde şimdi aklıma ''ödül önemli değil önemli olan gerçekten yaptığınızdır, ortaya koyduğunuz eserlerdir'' diyen sanatçılar geldiler.. ne kadar haklılar.. Şimdi bu bankanın artı olan güzel özelliklerini düşünelim, bana göre adı güzel güven veriyor, birde üstüne yeşil rengi koydun mu tamamlanıyor, imaj harika, bildiğim kadarıyla internet bankacılığında, güvenilirliktede Türkiye İş Bankası kadar iyi. Ancak şubelerinin durumu içler acısı numara sırası yok, birinde var birinde yok.. Çalışanlarıda yavaş çalışıyor, bankanın sistemi yavaş olabilir diğer yandan bilemiyorum artık, onların düşüneceği iş.

http://www.garanti.com.tr/hakli_musteri_hatti/sikayetim_var_form.html

Şubeleri şikayet edin, çalışanlarının kötü hizmetini şikayet edin, adlarını verin. Diğer bankalarla tecrübeniz varsa mutlaka kıyaslayıp eleştirin.

Şayet ben o kadar bankaya para yatırdım çektim bu banka gibisini görmedim yoksa sadece şubeden mi bilmiyorum. Ancak eğer diğer atıyorum 5 büyük bankayı denemeden garanti bankası iyi bir banka diyorsanız bu bilmeden konuştuğunuzu ve neler kaçırdığınızı gösterir.

Adsız dedi ki...

http://bp2.blogger.com/_e0FBji-2pmI/SH7zFQuh6FI/AAAAAAAAABM/Sw4Xl-2JRD4/S1600-R/garanti.jpg
http://bp0.blogger.com/_e0FBji-2pmI/SH7rqE6QrLI/AAAAAAAAAAs/ka_b6Xjg-tY/s1600-h/garnti+bank.jpg

.::YASAL UYARI::.

©2004-2023 Mehmet GÜZEL, www.mehmetguzel.net

Site içeriği kaynak gösterilmek koşuluyla yayınlanabilir. Yazılan yazı ve yorumlar sadece yazı ve yorum sahiplerini bağlar.