2008-03-12

2008 Microsoft Lansmanının Ardından

Bugün öğleden sonra Microsoft 2008 Sunucu ve Yazılım Platformu Lansmanının sunumlarına katıldım. SQL Server 2008 Gelişmiş Veri Platformunu Cem Güven; SQL Server 2008 ile Kritik İş Uygulamalarını Önder Yıldırım-Selçuk Uzun; SQL Server 2008 ile İş Zekasını da Cavit Yantaç -Mustafa Acungil sundular. Sunumlar genel itibariyle yararlı geçti fakat gerek sunumun yapıldığı salon gerekse SQL Server 2008 konusunda beklentilerimin altında kalan bir lansman oldu(Daha önceki lansmanlara göre). Bununla birlikte SQL Server 2008 ile birlikte gelen hoş özellikler de yok değil.

Lansman vesilesiyle Tekofaks'tan Yazılım Müdürüm Osman Özhancı, Türkiye Finans'tan Metin Karabiber, Bilge Adamdan Mustafa Acungil ve günlüğümün sıkı takipçilerinden Adil Erkan ile ayak üstü sohbet etme fırsatı buldum. Bunun yanında BT Akademi'den Sefer Algan ile Oğuz Yağmur ve Daron Yöndem'i gördüm fakat görüşme için zaman olmadı:( Salonda bir şekilde tanıştığımız bir çok insanı görmek güzeldi. Eminim zaman olsaydı ve dikkatli baksaydım bir o kadar daha tanıdık sima çıkardı. Bu tür lansmanların bir faydası da aynı sektörde benzer alanda uğraşan insanları bir araya getirmesi.

Bir sonraki lansmanlarda görüşmek dileğiyle herkese yenilik dolu günler diliyorum.

Hiç yorum yok:

.::YASAL UYARI::.

©2004-2023 Mehmet GÜZEL, www.mehmetguzel.net

Site içeriği kaynak gösterilmek koşuluyla yayınlanabilir. Yazılan yazı ve yorumlar sadece yazı ve yorum sahiplerini bağlar.