2007-04-25

CETURK Forumlar Koordinatörlüğü

Bundan böyle CETURK'te tüm forumların koordinatörlüğünü yürüteceğim. CETURK forumlarının daha yararlı, kullanışlı hale getirmek; forum kategorileri için benimle birlikte çalışacak grup yöneticilerini sevk ve idare etmek; kategori yöneticilerinin forum sorumlularını sevk ve idaresinde yardımcı olmak; forumlar sayesinde bilişim dünyasını bir adım ileriye götürmek; hep birlikte takım ruhunu geliştirip pekiştirmek vs. hedeflerim arasında. İ.allah hep birlikte CETURK Forumlarını kişilerin soru ve sorunlarını en kısa zamanda en güzel şekilde cevabını bulduğu; hep birlikte severek ve isteyerek kendimizle birlikte bilişim dünyasını geliştirme adına bir şeyler yapabileceğiz.

Zaman içerisinde azimli, hevesli ve CETURK forumları ile ilgilenmeyi hobi edinecek Grup Yöneticilerini ve Forum Sorumlularını seçeceğim. İ.allah ülkemiz bilişim dünyası ve CETURK için hayırlısı olur.

Hep birlikte daha iyiyi daha güzeli yapmak dileğiyle bol CETURK'lü günler...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

:) göreviniz hayırlı olsun.

Belki burası yeri değil ama ceturk forumları pek aktif değil. ya da bana mı öyle geliyor. Katılımı arttırmak için birşeyler yapmak lazım bence

Mehmet GÜZEL dedi ki...

Teşekkürler. Forumlardan sorumlu olduğum için burası da yeri:) CETURK forumları aktif ama belki bizim beklediğimiz aktiflikte değildir. İ.allah forumun daha aktif olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım.

Saygılar...

.::YASAL UYARI::.

©2004-2023 Mehmet GÜZEL, www.mehmetguzel.net

Site içeriği kaynak gösterilmek koşuluyla yayınlanabilir. Yazılan yazı ve yorumlar sadece yazı ve yorum sahiplerini bağlar.