2007-05-06

Telekom Abonelerinin Bilmediği Gerçek

Türk Telekom’un 1 Mart tarihinde geçtiği yeni tarifelerde StandartHatt ve HesaplıHatt kullanan abonelerden her ay sabit bir ücret alınıyor. Bu ücret karşılığında abonelere her ay belirli bir kontör kullanım hakkı veriliyor. Ancak Telekom’un yeni tarifesinde bu kontörleri kullanım için belirli bir saat aralığı belirlenmiş durumda. Bu saatler arasında kullanılmayan kontörler ise yanıyor.

Türk Telekom’un yeni tarifesinde StandartHatt aboneleri her ay 12.55 YTL sabit ücret ödüyor ve bunun karşılığında 100 kontör alıyor. HesaplıHatt abonelerinin aylık ödediği sabit ücret ise 7.90 YTL. Bunun karşılığında ise 160 kontör alınıyor. Ancak pek çok abonenin bilmediği bir gerçek var: Bu kontörler sadece 22.00-07.00 saatleri arasında kullanılabiliyor. Kullanılmayan kontörler ise gelecek aya devredilmiyor yani yanıyor.

Yeni tarifede sabit ücret karşılığı hak kazanılan kontör hakkı her türlü arama için de kullanılamıyor. Bu kontörler sadece şehiriçi ve şehirler arası aramalarda geçerli. Milletlerarası ve cep telefonlarına yapılan aramalar için, aylık ödediğiniz sabit ücret karşılığında kazandığınız kontörünüz olsa bile yeni ücret alınıyor.

Kaynak: Vatan

Hiç yorum yok:

.::YASAL UYARI::.

©2004-2023 Mehmet GÜZEL, www.mehmetguzel.net

Site içeriği kaynak gösterilmek koşuluyla yayınlanabilir. Yazılan yazı ve yorumlar sadece yazı ve yorum sahiplerini bağlar.