2007-10-29

Gündeme Dair

Son iki haftadır aşırı yoğunluktan dolayı pek bir şeyler yazamıyordum. Daha doğrusu doğru dürüst mesai saatleri dışında internete bile giremiyordum. Bugünün tatil olmasını fırsat bilip biraz vakit bulabildim. Bu vesile ile Cumhuriyet bayramınızı da kutluyorum. Son iki haftada ülkemizde hepimizi derinden sarsan şehit haberleri ile üzüldük. Allah tüm şehitlerimizi rahmet eylesin, şehit yakınlarımıza da sabrı cemil ihsan eylesin.

Ateş düştüğü yeri yakar derler ama şehit haberleri hepimizin yüreğini parçalıyor. Benimde çok yakın bir akrabam sınır boyunda Şırnak'ta vatani görevini yapıyor. O yüzden birçok kişinin yaşadığı duyguları ben de her an yaşıyorum. Allah tüm askerlerimizi korusun.

Böyle zamanlarda birlik ve beraberliğimizi koruyup elele vermeliyiz. Dahilde ve hariçte oynanan kirli ve kanlı oyunlara alet olmamalıyız. İçimiz yansa da itidalli davranıp ve akıllı hareket etmeliyiz. Terörün bir amacının da birlik ve beraberliğimizi zedelemeye yönelik olduğunu unutmamalıyız!

Bu süreçte zaman zaman aklı ile değilde hissiyatı ile hareket eden bazı kişilerin terör örgütü ile Kürt kökenli vatandaşlarımızı bir gördüğüne üzülerek şahit olduk. Terör örgütünün asıl maksadı da bu. Eli kirli ve kanlı bazı ülkeler ve kişiler ülkemizde bir Türk-Kürt kavgasının ortaya çıkmasını istiyorlar. Kesinlikle bu tür oyunlara alet olmayalım! Türkiye, üzerindeki tüm renkleri birdir ve bütündür. Ülkemiz üzerinde yaşayan her vatandaşımız dili, dini, ırkı ve mezhebi ne olursa olsun kardeşimizdir, yoldaşımızdır. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi bozmayalım bozmaya çalışanlara da izin ve fırsat vermeyelim.

Hiç yorum yok:

.::YASAL UYARI::.

©2004-2023 Mehmet GÜZEL, www.mehmetguzel.net

Site içeriği kaynak gösterilmek koşuluyla yayınlanabilir. Yazılan yazı ve yorumlar sadece yazı ve yorum sahiplerini bağlar.