2007-12-01

THY Çaktırmadan Biletleme Ücretlerine Zam Yaptı

THY'nin kendi sayfasından Biletleme Hizmet Bedelleri aşağıdaki gibi iken ödeme sırasında bu bedeli 30YTL olarak tahsil etmeye başladı. Daha geçen hafta Economy Cabin li bir bilet için 15 YTL eksradan verirken bugün baktım fiyatları kişi başına 30 YTL ye çıkarmış. Umarım dün kü elim uçak kazasından sonra diğer havayolu şirketlerinden rezarvasyonları iptal eden yolcu akınından dolayı yapmamıştır. Zaten ücretler belli bir seviyeden başlıyor yerler dolana kadar ücretler artıyordu(119 YTL den başlayıp 199YTL kadar yükseliyordu). Konu ile ilgili en kısa zamanda THY den açıklama bekliyorum.

THY sayfasındaki Biletleme Servis ücreti ile ilgili yazı:



Biletleme Hizmet Bedeli

İç Hat ve Türkiye Çıkışlı Dış Hat:Web sitemizden yapılan tüm iç hat ve TÜRKİYE çıkışlı dış hat biletlemelerde BİLET BAŞINA tahsil edilecek Biletleme Hizmet Bedeli seviyeleri aşağıdaki gibidir:

Uçuş Tipi Economy Cabin Economy Cabin (Y-B-H) Business Cabin
Yurtiçi 15 YTL 25 YTL 25 YTL

Kısa ve Orta Menzilli Dışhat 25 EUR 45 EUR
Uzun Menzilli Dışhat 45 EUR 75 EUR




NOT: Bugün Atatürk Havaalanındaydım. THY 'nin Bilet Satış Gişelerinde biletlerimi eski BSÜ fiyatından aldım:) Konuyu onlara da ilettim "yanlışlık yapmış olmayasınız","öyle bir şey olmaz" dediler. Fakat oluyormuş. THY nin internet sayfasında Online olarak bilet almaya çalışırsanız BSÜ ücretini 30 YTL olarak görürsünüz. Daha yetkililerden tatmin edici bir dönüş olmadı, konu ile ilgili olarak sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim.



Sonuç : THY web sayfalarındaki bu hatayı düzeltiler(04.12.2007).

Hiç yorum yok:

.::YASAL UYARI::.

©2004-2023 Mehmet GÜZEL, www.mehmetguzel.net

Site içeriği kaynak gösterilmek koşuluyla yayınlanabilir. Yazılan yazı ve yorumlar sadece yazı ve yorum sahiplerini bağlar.