2009-02-12

SSIS'te Fuzzy Group Sorunu

Değerli Okuyucular,

Üzerinde SQL Server 2008'ın Standart Edition'ın kurulu olduğu bir sunucum vardı ve üzerinde SSIS paketlerini barındırıp istediğim yerden bu paketlere erişip çalıştırmak istiyordum. Paketi düzgünce SSIS üzerine deploy ettim. Başka sunucumdan bu paketi değişik konfigürasyonlarda denedim. Paketim düzgün çalışmadı ve sürekli hata aldım. Hata package load edememe ile ilgiliydi. Paketi Visual Studio üzerinden düzgün çalıştırabiliyordum. Demek ki server tarafında bir sorun vardı. Paketin içerisinde Fuzzy Group'ta yapılıyordu. Meğer Standart Edition Fuzzy Group'u desteklemiyormuş. Fuzzy Group için Enterprise Edition veya üstü bir sürümü istiyor. Standart Edition'ı Enterprise Edition'a Upgrade ettim sorunum çözüldü.

Bu arada Visual Studio 2005 ile hazırlanan SSIS paketlerin sadece SQL Server 2005 ile; Visual Studio 2008 ile hazırlanan paketlerin sadece SQL Server 2008 ile çalışabildiğini; benzer hatalar ile karşılaşan yada karşılaşacak değerli okuyucularıma hatırlatırım.

Hiç yorum yok:

.::YASAL UYARI::.

©2004-2023 Mehmet GÜZEL, www.mehmetguzel.net

Site içeriği kaynak gösterilmek koşuluyla yayınlanabilir. Yazılan yazı ve yorumlar sadece yazı ve yorum sahiplerini bağlar.