2007-02-23

MSN Şifresini Geri Almak!

MSN Messenger'a ait şifrelerin çalınması çok sık duyduğum ve bana sıklıkla sorulan bir konu. Çoğu arkadaşı aşağıdaki şekilde yönlendirerek şifrelerini geri almasına yardımcı oldum. Şifrenizi geri almak için kullanabileceğiniz popüler yöntemler:
  1. Şifremi Unuttum kısmında güvenlik sorularınızı geçip şifrenizi sıfırlamak. Bu yöntem genellikle şifrenizi ele geçiren kişi güvenlik sorunuzu ve bilgilerinizi değiştirmemişse başarılı oluyor.
  2. Çalınan MSN adresi ve şifresi mail hesabınızın iyi tanınması şartıyla (Passport@css.one.microsoft.com) adresi aracılığıyla tekrar elde edilebillir. Microsoft size göndereceği formlarda doldurulan bilgilerin güvenirliği doğrultusunda e-posta hesabınızı tekrar iade edecektir.
MSN şifrenizin çalınmaması için bir kaç öneri:
  1. Tanımadığınız kişilerden dosya almayın gönderdiği linklere(bağlantılara) tıklamayın.
  2. Hesaplarınızı alırken 2.bir e-mail adresi verin. Şifreniz çalındığında şifrenizi o adrese isteyebilirsiniz. Şifrenizi ve güvenlik sorularınızı tahmin edilemeyecek şekilde zor olarak şeçiniz.
  3. Şifreler için karakter, sayı ve özel karakter karışımı şifreler kullanmaya özen gösterin.

Hiç yorum yok:

.::YASAL UYARI::.

©2004-2023 Mehmet GÜZEL, www.mehmetguzel.net

Site içeriği kaynak gösterilmek koşuluyla yayınlanabilir. Yazılan yazı ve yorumlar sadece yazı ve yorum sahiplerini bağlar.