2007-09-07

Garanti'den Vakıf'a Düşmek

Yıllar boyunca maaşımı Garanti Bankası aracılığıyla aldım. Bankanın internet şubesi ve diğer hizmetlerinden de oldukça memnundum(Tabi kredi kartına yıllık aidat ücreti almalarının haricinde). İş değişikliği nedeniyle bir süredir maaşımı Vakıfbank aracılığıyla alıyorum. Bu değişikliğin bana faturası ikide bir hata veren internet şubesi ile boğuşma, bir şifre için hesabımın bağlı olduğu şubeye kadar gidip şifre talebinde bulunma; kısacası hizmet memnuniyetsizliği oldu. Vakıfbank'ın teknolojik altyapısını ve müşteri memnuniyetini artırıcı çalışmalarını ivedilikle yapılmasını diliyorum. Tabi bununla birlikte en kısa zamanda maaşımının sinir krizi geçirmeyeceğim, hizmet kalitesinden memnun olacağım bir bankaya aktarılması.

Siz siz olun sizi yoracak ve uğraştıracak yerlerden uzak durun. Uzak durma gibi bir lüksünüz yoksa patronunuza uzak durması için lobi faaliyeti yapmayı unutmayın!

Hiç yorum yok:

.::YASAL UYARI::.

©2004-2023 Mehmet GÜZEL, www.mehmetguzel.net

Site içeriği kaynak gösterilmek koşuluyla yayınlanabilir. Yazılan yazı ve yorumlar sadece yazı ve yorum sahiplerini bağlar.