2008-02-06

CETURK Forum Koordinatörlüğünü Noktalama Zamanı!

Dört yıldır yönetim ekibinde olduğum CETURK'teki görevimi(Forum Koordinatörlüğü) bugün itibasiyle noktalıyorum. Bundan böyle bana ulaşmak isteyen arkadaşlar kendi kişisel sitem(www.mehmetguzel.net) üzerinden ulaşabilirler.

Dört kişilik ekip üyelerine; özellikle son bir senedir beraber omuz omuza verdiğimiz, düzenlediği etkinlikleriyle herkesin gönlünde taht kuran İbrahim DEMİR'e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Belki beraber bir yıl çalıştık ama benim için dört yıla bedel bir yıldı. Bu arada değerli dostum İbrahim de Etkinlik ve Tanıtım Koordinatörlüğü görevine son noktayı koydu. Kendisine iş hayatında başarılar diliyorum.

Forumlarda 4 sene boyunca toplamda 1541; günde ortalama 1.12 mesaj yazmışım. Bu süre zarfından forumlar dışında da yardımcı olmaya çalıştığım insan sayısını hatırlamıyorum. İ.allah bundan sonra da kendi sitem üzerinden vakit buldukça bildiğim ve ilgilendiğim konularda ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olmaya devam edeceğim.

Bizler inandığımız için, inandığımız yerde vardık. Belki ailemizden, eşimizden, çoluk çocuğumuzdan zamanı çalıp inandığımız uğurda fedarkarlıklar yaptık. Artık inandığımız yerlerde ülkemizdeki bilişim dünyasına elimizden geldiğince katkı yapmaya çalışacağız. Bizi izlemeye ve bizimle olmaya devam edin.

Beni izleyen, dinleyen, o yada bu şekilde benimle yolları bir yerde keşişen, yardımcı olduğum yada olamadığım, beni seven yada sevmeyen, sayan yada saymayan, manen destek olan herkese sevgi ve saygı ile duyurulur.

Hiç yorum yok:

.::YASAL UYARI::.

©2004-2023 Mehmet GÜZEL, www.mehmetguzel.net

Site içeriği kaynak gösterilmek koşuluyla yayınlanabilir. Yazılan yazı ve yorumlar sadece yazı ve yorum sahiplerini bağlar.